sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Salainen joulukissa

Tassulinnan järjestämä Salainen Joulukissa haaste vaikutti niin kivalta, että mekin päätimme liittyä mukaan. Alkuviikosta pääsinkin hakemaan Simolle ja Lunalle suunnatun joulupaketin!


Mauri oli tietysti innoissaan pakettia avaamassa. Mutta ei, tämä paketti ei ollut osoitettu koirille.


Paketissa oli valtavasti kaikenlaista hauskaa. Sitä pitikin penkoa ja tutkailla oikein urakalla.Mistähän sitä avaamisen aloittaisi?



Paketti itsessään oli tietysti Simon makuun. Kulman kolli valloittikin sen heti hiirestysalustakseen.



Paketissa oli kaksi leluhiirtä, jotka olivat ehdottomasti hittilahjat numero 1! Luna nappasi itselleen nahkaisen pienen hiiren ja hepuloi sen kanssa. Simolle taas puolestaan oli höyheninen hiirulainen, eikä sitäkään voitu vastustaa. Näissä taisi olla jotain erityishyvää kissanminttua, kun Simokin meni lelustaan aivan sekaisin, vaikka nykyisin se on muuten se rauhallisempi yksilö. Pakko saada tietää mistä näitä hiirulaisia saa lisää!



Omistajaakin oli muistettu suklaalla, sukkasilla, patakintaalla (ihana kangas!) sekä piparimuotilla (pääsi jo viikonloppuna tosi toimiin!)


Välillä piti jo hieman kinastella loppupaketin jakamisesta


Luna valitsi itselleen kasvikset ja Simo nappasi syliinsä punaisen joulukissan! Se kylläkin lienee tarkoitettu joulukuuseen, Simo!


Huh huh! Kyllähän siinä avaamista riitti! Hauskaa oli ja tulee olemaan vielä, sillä nyt ei päästy vielä edes herkkujen kimppuun! Kiitos ja terveisin lähettäneille Sofialle ja Olgalle Miukumaasta!




3 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olette saaneet! Tuo patalappu on ihana! - Emäntä

    Oottepa saaneet tosi kivoja leluja! - Max

    VastaaPoista
  2. Kiva että olimme löytäneet teille mieluisat lahjat. Hiirut olivat kotoisin turkulaisesta eläinkaupasta nimeltä Zoojatar (zoojatar.fi), joten eikun lomareissulle Turkuun!
    Patalappu on Portugalista, joten sellaisen toisen hakeminen on vähän hankalampaa :)
    Olette tosi suloisia, kilpparit on tietty aina superihania ja tuo viimeinen kuva ♥

    VastaaPoista